VIDEO: Non stop lift - novo ime na domaćoj glazbenoj sceni i sjajan debi

Objavljeno: 26.07.2015. 13:14

Zadnja izmjena: 26.02.2016. 08:39

Non stop lift novo je ime među bendovima na urbanoj glazbenoj sceni, a riječ je o autorskom projektu Danka Krznarića, multinstrumentalista koji je zanat kalio u Majkama, Coti G4 i Positivu, te pjesnika s diplomatskom karijerom Mire Škugora.

Pažnju su privukli već prvi singom, socijalno angažiranom pjesmom "Vrijeme za nas", te (za hrvatske prilike) neuobičajeno dobro režiranim i scenaristički osmišljenim spotom, u kojem su sudjelovale i članice australskog ženskog rock benda "Diva Demolition".

Videospot "Vrijeme za nas" tako osim ljubavne, nosi i snažnu i aktulanu političku-socijalnu poruku: U vrijeme ovrha i krize ne preostaje nam ništa drugo doli se okrenuti jedni drugima. "Danas svi gledamo u zvijezde, a ne vidimo ono što se nalazi na 10 centimetara od nas" ističe Danko Krznarić.

- Metak od ljubavi često je brži, život lagan kao teška droga, tijelo ludi ritam drži, za neisplatu plaća briga koga. Molitva nam počinje s repkom, karcinomi u crtama oba dlana, glave se stanjiše s novom telkom, sreća je točka izvan njihovog plana - samo su neki od stihova pjesme "Vrijeme za nas".

Videospot je režirao Danilo Caković prema scenariju Mire Škugora, inače poznatog i kao scenarista prvog hrvatskog youtube filma. Vizualne efekte doradio je Vladislav Čolić. U spotu još sudjeluju i Petra Valentić te Ognjen Vučinić iz Zagrebačkog plesnog ansambla, ali i Miro Škugor koji ujedno u videospotu debitira ulogom Dr. Zlo.

Pogledajte ga ovdje:

 

Komentari