VIDEO: Objavljen novi spot Irme Dragičević za pjesmu "Što da ti dam"

Objavljeno: 22.02.2015. 17:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: You Tube screenshot

"Što da ti dam" nova je pjesma Varaždinke Irme Dragičević, a spot za istoimenu pjesmu jučer je ugledao svjetlo dana.

Irma je na svom Facebook profilu objavila da je njen novi spot objavljen na You tube kanalu. Spot za pjesmu snimao se u Kinu Galerija u Varaždinu, a neke trenutke sa snimanja zabilježila je i ekipa eVaraždina.

Prvi Irmin singl "Sada si tu" dobio je izrazito pozitivne komentare i imao preko 50 tisuća pregleda na You Tubeu. Pjesma "Što da ti dam", kako kaže Irma, življa je uz odnosu na prvu, a nada se da će ju njeni fanovi prihvatiti odlično kao i prvi singl.

- Za razliku od pjesme "Sada si tu" nova pjesma "Što da ti dam" je jako osjećajna, no puno življa u odnosu na prvu. U spotu glume i moje prijateljice Klara Markotić i Maj Kučar, koja potpisuje i koreografiju. Pjesma je snimana u Zagrebu, a spot smo snimili u Varaždinu, u kinu Galerija. Pjesma i spot mogu se pogledati na You Tubeu. Nadam se da će se publici svidjeti - rekla je mlada pjevačica.

Autor glazbe za pjesmu "Što da ti dam" je Marko Tomasović, aranžman potpisuje Aleksanar Valenčić, stihove za pjesmu je napisala Nevia Korpar, a za produkciju je zaslužan Marin Kuharić (Mack production) iz Čakovca.

Ukoliko još niste, pogledajte novi Irmin spot. 

Komentari