VTV Televizija svakog dana uživo s glavnog varaždinskog trga

Objavljeno: 24.08.2015. 16:51

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:38

Po već dobro uhodanoj tradiciji  varaždinska VTV Televizija i ove godine u brojne domove širom cijele sjeverozapadne Hrvatske donosi atmosferu Špancirfesta I brojnih događanja koja se odvijaju u okviru ovog festivala.

Svih deset dana trajanja manifestacije svake večeri iz studija VTV Televizije smještenog na glavnom varaždinskom trgu emitira se uživo bogat i raznovrstan program s brojnim prilozima o događanjima na Špancirfestu.

U prvom su planu glazbena događanja, odnosno koncerti, no prate se i sva ostala zbivanja koja čine i stvaraju dobro poznatu atmosferu festivala.

Reporterke i reporteri VTV Televizije predstavljaju svojim gledateljima brojne zabavljače, ulične performere, sudionike raznih kreativnih radionica, čuvarice i čuvare starih zanata, te brojne druge zanimljivosti. Tu su i priče o svemu onome što se događa  “iza kulisa” ovako velike manifestacije, te prezentacije bogate ugostiteljske ponude  i svih onih drugih sadržaja koji u Varaždin privlače  za trajanja Španirfesta desetke tisuća posjetitelja i turista.

Studio VTV Televizije jedna je od točaka uz koju često zastaju mnogi posjetitelji i svojevrsni je medijski prozor kroz koji dobre emocije Špancifesta izlaze u cijelu Hrvatsku, pa I šire.

U samom pak studiju na popularnom varaždinskom Korzu svakog dana voditelji VTV Televizije ugošćuju i poznate goste, od samih sudionika festivala pa do više ili manje poznatih gostiju koji dolaze uživati u bogatoj ponudi Špancirfesta i Varaždina. Tako i svi oni koji ne mogu biti svakog dana u Varaždinu dobivaju potpunu sliku o festivalskim  zbivanjima, a bit će tako sve do kraja ovog tjedna i samog završetka Špancirfesta.

Za televizijske gledatelje VTV Televizija pripremila je i zanimljiva nagradna iznenađenja, pa se stoga svakako isplati u Špancirfestu uživati i uz program VTV Televizije.

Komentari