X factor Adria: Jelena nije prošla dalje, ali dobit će obećanu pjesmu!

Objavljeno: 30.04.2015. 09:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: www.prva.rs

Iako nije prošla dalje u regionalnom glazbenom natjecanju Xfactor Adria, Jelena Žnidarić snimit će pjesmu koju joj je obećala članica žirija Aleksandra Kovač.

Nekada nije bitno jesi li u moru talenata "X factora" uspio proći dalje. Jer ako si dobar, kvalitetan pjevač i voliš dobru glazbu, tamo uvijek postoji netko tko će to primijetiti, cijeniti i podržati. Takav je slučaj s Jelenom Žnidarić, piše Prva.rs.

Iako Jelena nije ušla u šest ženskih vokala koji idu dalje, dobit će pjesmu od Aleksandre Kovač, što joj je obećala još na audiciji.

- Drago mi je što mogu ispuniti obećanje koje sam dala Jeleni Žnidarić, vanserijski talentiranoj pevačici koja je ispala iz Željkove grupe djevojaka na Boot camp-u. Kada sam je čula kako pjeva, znala sam da moram za nju napisati pjesmu i to sam joj i obećala pred svima - istaknula je Aleksandra Kovač.

Pjesmom je iznenađena i sama Jelena, koja je priznala da ovo nije očekivala.

- Mnogi kažu da će ti dati pjesmu i zaista nisam očekivala da je netko tako dosljedan kao Aleksandra. Kada me je pozvala i rekla mi, bila sam na sedmom nebu - rekla je Jelena za portal Prva.rs.

Jelenina pjesma izaći će 15. svibnja, a nakon toga snimit će i spot.

- Provele smo dva dana zajedno, ali smo "kliknule" na prvu, kao da se znamo već dugo i čast mi je što sam dobila takvu priliku da iz prve ruke učim od Aleksandre Kovač. U dobrim sam rukama i jedva čekam da čujete šta smo vam spremile - rekla je Jelena.

Kako je izgledao Jelenin nastup na audiciji X factora Adria na kojoj je oduševila Aleksandru, pogledajte u videu:

Komentari