sve uspješniji skijaš

Istok Rodeš i dalje ''na tržištu'': Moja idealna djevojka trebala bi biti ženstvena i atraktivna''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.01.2019. 10:49

Zadnja izmjena: 09.01.2019. 10:49

Foto: Instagram

Malo tko posljednjih dana nije čuo za 22-godišnjeg Istoka Rodeša, mladog skijaša iz Varaždina koji u posljednje vrijeme ostvaruje izvrsne rezultate na utrkama svjetskog skijaškog kupa. Podsjetimo, na Sljemenu je ostvario izvrsno 7. mjesto.

U velikom intervjuu za Gloriju, Istok je između ostalog otkrio kako unatoč tome što je skoro 200 dana godišnje na putovanjima, uvijek stigne prošetati do Starog grada, popiti kavu na Stančiću ili pak ''gricnuti'' varaždinski klipić u kavani Dora. Kako je rekao, u obiteljskoj kući u Jalkovcu još uvijek čuva  poster s potpisom austrijskog skijaša Hermanna Maiera, njegova uzora iz djetinjstva.

Skijanje je, kaže, njegov život još otkako ga je tata Mario Rodeš (55), alpinist koji je nekoliko puta bio i na Himalaji, s godinu i nekoliko mjeseci stavio na skije. Kako je Istok otkrio Gloriji, zahvaljujući tatinim ekspedicijama u istočnim zemljama dobio je ime Istok te ubrzo pokazao da je skijaški talent. Vremena za ljubav sada nema, a priznao je i kakva bi trebala biti njegova idealna djevojka - Moja idealna djevojka trebala bi biti ženstvena i atraktivna, ali i voljeti sport i prirodu - otkriva skijaš.

Komentari