florijanovo

Čestitka predsjednika VZG Ivanec Zdenka Đurasa povodom Dana vatrogastva

Objavljeno: 04.05.2024. 09:42

Zadnja izmjena: 04.05.2024. 09:51

Čestitka predsjednika VZG Ivanec Zdenka Đurasa povodom Dana vatrogastva

Drage kolegice i kolege vatrogasci, dragi prijatelji, svima Vam čestitam 4. svibnja, Dan vatrogastva i blagdan našeg nebeskog zaštitnika sv. Florijana!

Hvala Vam što nesebično dajete sebe, izlažete svoje zdravlje život i trud za dobrobit i sigurnost drugih, hvala Vam što postojite. Vaš radni dan nikad ne staje i svakodnevno ste spremni tuđi život staviti ispred svog i zato je ponosno biti članom ove vatrogasne obitelji i predsjednik iste.

Vatrogasci Vatrogasne zajednice Grada Ivanca spremno i budno svojim građanima su na usluzi 24 sata na dan i tako naš grad čine sigurnijim mjestom za život.

Vatrogasnu zajednicu Grada Ivanca uz središnje društvo DVD Ivanec čine još pet DVD-ova Bedenec, Salinovec, Gačice, Radovan i Margečan i svako od njih spremno je u svakome trenutku izaći na najzahtjevnije intervencije kako bi spašavali živote, imovinu i domove naših sugrađana.

Svoj Dan vatrogasaca i blagdan sv. Florijana obilježit će u nedjelju, 05.05. Svetom misom u 10:30 u Crkvi svete Marije Magdalene u Ivancu.

Pomoz Bog braćo vatrogasci!

Komentari