dani hrvatskog turizma

Foto - Davorin Cvek jedini nagrađen iz županije, i to u kategoriji 'Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine'. Čestitke

Riječ je o jedinoj nagradi koja je otišla u Varaždinsku županiju, Cveku je povodom toga čestitao načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški...
Objavljeno: 10.11.2023. 22:23

Zadnja izmjena: 10.11.2023. 22:38

Hrvatska turistička zajednica svake godine dodjeljuje nagradu "Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine" koja je dio programa svečanosti obilježavanja Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj.

Ovogodišnja nagrada u kategoriji vatrogasac godine dodijeljena je Davorinu Cveku, nakon što ga je za istu kandidirala Turistička zajednica Varaždinski bregi. Riječ je ujedno o jedinoj nagradi koja je otišla u Varaždinsku županiju, a Cveku je povodom toga čestitao načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški.

Dvorin Cvek u ovom plemenitom zvanju već je više od 30 godina, a cilj ove nagrade je podizanje kvalitete usluga i gostoljubivosti djelatnika u turizmu i ostalim djelatnostima povezanim s turizmom. Nagrađuju se vrijedni djelatnici koji su svoj posao radili kvalitetno i predano te time značajno doprinijeli širenju pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

- Važnost vatrogastva i aktivnosti vatrogasaca u prevenciji i očuvanju ljudskih života, imovine te prirodnih, kulturnih, povijesnih ljepota neke destinacije je neprocjenjiva. Destinaciju čine posebnom njezine atrakcije, resursi, sadržaji. No, izvanrednom ju čine ljudi. Tako da ovu nagradu posvećujemo svih vatrogascima koji čuvaju naše Varaždinske brege - poručuju iz Turističke zajednice Varaždinski Bregi.

Komentari