Varaždinski plac

Foto - Antonija Zagorec iz Cargovca proglašena ovogodišnjom 'najkumicom' 

Objavljeno: 09.12.2023. 17:38

Zadnja izmjena: 09.12.2023. 17:54

Najbolja ovogodišnja najkumica u tradicionalnom izboru Gradske tržnice Varaždin je Antonija Zagorec iz Cargovca, drugoplasirana je Anica Kereša iz Kućana Donjeg, a trećeplasirana Renata Magić iz Imbriovca, izvijestili su iz Gradske tržnice.

 Kumice s varaždinskog placa koje su dobile najviše glasova građana primile su danas priznanja od gradonačelnika Nevena Bosilja. 

- Naš plac okuplja preko 200 proizvođača domaćih proizvoda i biti među tri najbolje nije mala stvar. Hvala vam što nam omogućujete da uživamo u zdravoj i svježoj hrani tijekom cijele godine - izjavio je Bosilj, koji je najavio novi projekt na Gradskoj tržnici, izgradnju nadstrešnice između Mliječne hiže i Pravoslavne crkve, koja bi trebala biti završena početkom ožujka iduće godine.

 

Ciglar: Kumice su duša tržnice

Izbor za Najkumicu Gradska tržnica provodi već 15. godinu, a glasovalo se tijekom studenog putem kupona u Varaždinskim vijestima i Regionalnom tjedniku te na samoj tržnici. Tijekom izbora prikupljeno je više od 700 glasova. Direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar zahvalio je svima koji su glasovali i svim kumicama na placu.

- Izbor za Najkumicu se održava već 15 godina i to je događaj koji me posebno veseli jer njime želimo iskazati poštovanje svim kumicama na koje smo jako ponosni jer su one duša tržnice - izjavio je direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar.

Komentari