Motociklisti u akciji

Foto - Članovi Moto kluba 'Baroker' održali tradicionalni Winter Party

Objavljeno: 12.11.2023. 17:45

Zadnja izmjena: 12.11.2023. 18:22

Članovi Moto kluba "Baroker" nedavno su održali tradicionalni Winter Party u svojim prostorijama u staroj vojarni u Optujskoj ulici, gdje su uz dobru muziku i odličnu hranu ugostili više od 37 moto klubova s područja Hrvatske i Slovenije te veliki broj Free Ridera. 

Kakva je bila atmosfera na Winter Partyju prošle subote, pogledajte u fotogaleriji.

U međuvremenu, iz Barokera najavljuju da u prosincu tradicionalno kreću s humanitarnim akcijama putem kojih prikupljena financijska sredstva i stvari proslijeđuju udrugama i institucijama koje se bave bolesnom i djecom s teškoćama u razvoju. Ovom prigodom zahvaljuju svim lokalnim institucijama, poduzećima i pojedincima koji nesebično i kontinuirano pomažu rad kluba kroz donacije, članovima ostalih moto klubova na druženjima kroz manifestacije koje organiziraju i samim članovima „Barokera“, bez čijeg požrtvovnog rada sve to ne bi bilo moguće.

Na sam kraj godine, 31. prosinca, organizirat će tradicionalne Moto Mrazove, na kojima se zna okupiti i više od 200 motorista obučenih u kostime Djeda Mraza, uz obavezno zaustavljanje kolone na Korzu, gdje su atrakcija mladim i starijim Varaždincima, ističu iz "Barokera".

Komentari