obavijest

Evo kako će se regulirati promet tijekom današnje utakmice NK Varaždina i GNK Dinama

Objavljeno: 27.04.2024. 09:42

Zadnja izmjena: 27.04.2024. 09:42

Foto: Arhiva

Iz PU varaždinske pozivaju sve navijače i gledatelje današnje utakmice NK Varaždina i GNK Dinama da se prije utakmice, na samom stadionu za vrijeme odigravanja i nakon utakmice ponašaju fer, korektno i sportski kako bi se utakmica odigrala u primjerenom sportskom duhu

Naime, s početkom u 17 sati u Varaždinu, na gradskom stadionu NK Varaždin odigrat će se nogometna utakmica 32. kola SuperSport HNL, između NK Varaždin i GNK Dinamo.

Ulazi u stadion otvorit će se od 15 sati.

  • Radi izbjegavanja gužvi, pozivamo posjetitelje da na vrijeme krenu prema stadionu te da poštuju upute i pravila organizatora, kao i upozorenja i naredbe policijskih službenika u prometu i na stadionu.
  • Sve ulaznice su personalizirane i prilikom ulaska provjeravaju se barkod čitačima.
  • U vremenu od 14.30 do 20 sati bit će zatvorena Zagrebačka ulica od raskrižja s ulicom Frana Supila i rotora kod trgovačkog centra Kaufland. Iz smjera grada bit će dozvoljen prolaz gledateljima koji dolaze na utakmicu, do skretanja za Tehnološki park, i to samo poradi parkiranja o okolnim parkiralištima. Molimo ostale sudionike u prometu da koriste zaobilazne ceste.
  • Preporučamo posjetiteljima koji dolaze svojim vozilima na utakmicu, da koriste parkirališta kod gradskih bazena i Tehnološkog parka u Zagrebačkoj ulici, kod trgovačkih centara Bauhaus i Lidl te prostor Autokluba Varteks.
  • Nakon završetka nogometne utakmice očekuju se gust promet i povremeni zastoji na istočnoj obilaznici grada Varaždina, u smjeru Podravske ulice, jer se istog dana održava koncert u Areni Varaždin te molimo sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje prometnih propisa
  • Ulaz na parkiralište Autokluba Varteks iz smjera Gospodarske ulice, biti će za navijače gostujućeg kluba dok će za sve ostale biti ulaz iz Biškupečke ulice.

Komentari