'Više od dobrog dojma'

Autorica Vesna Haluga predstavlja novu knjigu: 'Ona je pomoć pri javnom nastupu i organizaciji'

Objavljeno: 08.05.2024. 19:47

Zadnja izmjena: 08.05.2024. 19:47

Idućeg petka, 17. svibnja, u 18 sati u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice (Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb) autorica Vesna Haluga predstavit će svoju novu knjigu "Više od dobrog dojma".

Knjigu će predstaviti dr.sc. Mladen Andrlić, urednica Petra Somek, prof., recenzent prof. dr. sc. Marijan Cingula te sama autorica dr.sc. Vesna Haluga. Knjiga "Više od dobrog dojma: Vodič kroz organizaciju događanja, protokol i javni nastup", kako navodi autorica, daje odgovore na pitanja, nedoumice pa i strahove koje većina ljudi ima kada mora javno govoriti ili organizirati neki događaj.

- Riječ je o vještinama koje je vrlo jednostavno moguće steći i naučiti, a zasigurno će pridonijeti, ne samo vašem poslovnom, već i osobnom zadovoljstvu i uspjehu. Živimo u vremenu u kojemu znati organizirati događaj, poznavati protokol i pravila javnog nastupa sve više postaje dio opće kulture u čemu će vam ova knjiga, bez obzira iz kojeg sektora dolazite ili jednostavno želite znati više, uvelike olakšati i pomoći da ostavite uistinu dobar dojam - navodi autorica Vesna Haluga.

'Priručnik, ali i zahvala'

Podsjetimo, autorica je knjigu najavila još početkom godine u našem eTV studiju, kada je istaknula kako knjiga daje odgovor na 99% pitanja o organizaciji rođendana, privatnih zabava i sličnog.

- Knjiga se zove 'Više od dobrog dojma'. To je vodič za organizaciju događaja, protokol i javni nastup. To je definitivno moja struka i formalno obrazovanje, ali i ta dugogodišnja praksa, 25 godina. To je i zahvala svim ljudima s kojima sam radila, koji su bili moj uzor, koji su me učili poslu i životu - rekla je tada autorica.

 

Komentari