Plesni klub Feel

Foto - Više od 600 plesača natjecalo se na Feel Dance Festivalu

Objavljeno: 31.10.2023. 08:18

Zadnja izmjena: 31.10.2023. 08:18

Plesni Klub Feel održao je prvi međunarodni plesni festival pod nazivom Feel Dance Festival u dvorani Gaberje u Varaždinu. Sudački panel od deset vrhunskih sudaca sačinjavao je suce iz Makedonije, Srbije, Australije, Slovenije i Hrvatske, imali su tešku zadaću jer među skoro 600 plesača, izabrali su čak 12 koreografija koje su se borile u Gala večeri za nagradu od 1000 eura.

Pobjeda Gala večeri otišla je u Sloveniju, točnije plesnom klubu Remix. Otplesali su koreografiju u urbanom plesnom stilu pod nazivom Tragatev. Dok je drugo i treće mjesto u solo točki pripalo HBDANCE Clubu iz Češke. PK Feel je osvojio prvo mjesto u show dance formaciji baby s timom Feel Cicibani, s timom Feel Fancy u MTV commercialnu također prvo mjesto, kao i tim Feel Fantastic u urbanom stilu u kategoriji children. Breakeri Feel To Kill osvojili su također zlato a za koreografiju je zasluzan Borna Ratkaj. Solo u urban stil pod nazivom Feel Power , Sabina Tuzlaković osvojila je prvo mjesto kao i solo tocka Melani Milec pod nazivom Feel Top. Melani je ujedno i koreograf tima Feel Move te je njena koreografija ušla u top 12 koreografija večeri odnosno u Gala vecer kao i koreografija Romane Rod u izvedbi tima Feel The Best. U Gala večeri tim Feel The Best zauzeo je peto mjesto dok je Feel Move zauzeo jedanaesto mjesto.

Romana i Eduard Rod - vlasnici kluba i organizatori prvog plesnog festivala Feel Dance Varazdin su plesačima i gledateljima pripremili zabavno iznenađenje, besplatno korištenje photo boota 360 .

Komentari