Varaždinska županija

Policija će ovog vikenda na oku imati više skupina vozača, evo detalja

Objavljeno: 03.08.2023. 19:38

Zadnja izmjena: 04.08.2023. 09:26

Policijska uprava Varaždinska najavila je da će ovoga vikenda ponovno provoditi svoje akcije "Alkohol" i "Mopedisti i motociklisti" i to na području cijele županije.

Policijski službenici provodit će operativnu akciju "Alkohol“ sa subote na nedjelju, od 20,00 do 4,00 sata. Akcija će se provoditi na cjelokupnom području policijske uprave, ovisno o mjestima i vremenima događanja prometnih nesreća, prvenstveno onih s najtežim posljedicama, a kontrola prekršaja vršit će se na mjestima gdje je zabilježeno njihovo učestalo činjenje.

U nedjelju, pak, u vremenu od 10 do 18 sati, policijski službenici provodit će operativnu akciju "Mopedisti i motociklisti" s ciljem utvrđivanja prekršaja od strane ove skupine sudionika u prometu te prekršaja drugih sudionika u prometu, kojima se ugrožava sigurnost mopedista i motociklista. Akcija će se provoditi na cjelokupnom području Varaždinske županije, ovisno o mjestima i vremenima događanja prometnih nesreća, prvenstveno onih s najtežim posljedicama, a kontrola prekršaja provodit će se na mjestima gdje je zabilježeno njihovo učestalo činjenje.

Komentari