dođite na stadion

U Varaždinu se snima spot za navijačku pjesmu 'Jedna je jedina' - i vi možete sudjelovati!

Objavljeno: 23.05.2024. 11:11

Zadnja izmjena: 23.05.2024. 11:11

Foto: Ilustracija (Arhiva)

Na Stadionu NK Varaždin će se u ponedjeljak, 27. svibnja, snimati videospot navijačke pjesme "Jedna je jedina" autora glazbe i teksta hrvatskog branitelja Dražena Popijača - Pupija.

Pjesma je snimljena za predstojeće Europsko prvenstvo u nogometu koje će se održati u Njemačkoj, a kojom će se bodriti hrvatski reprezentativci predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem. Na snimanje ovog videospota pozvani su svi, ne samo hrvatski branitelji, već svi žitelji, žene, djeca i svi ljubitelji sporta i hrvatske reprezentacije, navode iz PUMA. Okupljanje je predviđeno do 16:50 sati kod istočne tribine stadiona NK Varaždin, a snimanje će početi u 17:00 sati.

- Plan je da se okupi 500-tinjak osoba, što je više moguće. Poželjno je da dođete na snimanje u obilježjima hrvatske nogometne reprezentacije (navijačke majice, kape, šalovi, rekviziti i slično) te molimo da ponesete što više hrvatskih zastava kao simbol podrške našoj reprezentaciji. Navijačka pjesma slavit će zajedništvo, hrabrost i ljubav prema sportu i prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji - navode organizatori.

Komentari