Angelina Jolie stigla u Hrvatsku bez Brada Pitta

Objavljeno: 17.02.2012. 16:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Poznata glumica Angelina Jolie stigla je u Hrvatsku. Iz Pariza, gdje su ona i Brad  Pitt sinoć prisustvovali francuskoj premijeri Angelininog redateljskog i scenarističkog prvijenca "U zemlji krvi i meda", na zagrebački aerodrom Pleso sletjela je privatnim zrakoplovom, nešto prije 14 sati, piše index.

Brad Pitt nije doputovao s njom. Angelina je po drugi put u Hrvatskoj, a Brad Pitt je nije pratio ni prilikom njenog dolaska na Brijune proteklog ljeta.

Angelina odsjeda u predsjedničkom apartmanu luksuznog zagrebačkog hotela Westin. U hotelu neće prespavati već se odmah nakon premijere vraća u Francusku. U lobiju CineStara Arena, gdje će biti održana hrvatska premijera "U zemlji krvi i meda", Angelinu te glumačku ekipu filma čekaju 60 metara dugačak crveni tepih i obožavatelji.

Svi oni koji žele osjetiti dašak holivudskog glamura u Zagrebu pozvani su da od 16 sati uveličaju događanje i pozdrave ekipu koja će prošetati crvenim tepihom uoči premijere. Ceremonija crvenog tepiha trajat će od 16.45 do 19.15 sati. Angelina će se s obožavateljima fotografirati i davati im autograme u posebnoj fan zoni od 16.30 sati.

Izvor: index.hr

Komentari