Brojnim sadržajima u Luminiju proslavljen Dan Varaždinske županije

Objavljeno: 09.09.2014. 10:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Lumini centar

Izvor: galerija-images/Lumini centar - Dan Varazdinske zupanije

Omiljeni shopping centar malih i velikih Varaždinaca - Lumini, u subotu, 6. rujna priredio je cjelodnevnu zabavu povodom obilježavanja Dana Varaždinske županije.

Radionicama za djecu, facepaintingu, nastupima mažoretkinja, folklornim i dramskim ansamblima te brojnim drugim iznenađenjima nisu odoljeli mnogobrojni posjetitelji koji su u pravom varaždinskom duhu proslavili dan njihove županije.

Posebnim jutarnjim programom za djecu i poslijepodnevnim za odrasle Lumini je postigao svoj cilj nasmijavši svoje posjetitelje zabavno-kulturnim aktivnostima. Tako je Lumini bio preplavljen mališanima već od 10 sati koji su uživali u nastupima klauna i pretvarali se u svoj omiljeni lik uz facepainting. Mali posjetitelji nastavili su u istom revijalnom tonu od 11 sati uživajući u nastupu Varaždinskih mažoretkinja, a od 11:45 u posebno osmišljenom mađioničarskom showu.

Dolaskom poslijepodnevnih sati zabava se nastavila istim intenzitetom uz facepainting i kreativne radionice za djecu od 15 sati te od 15:30 kulturno – umjetničkim programom. Posjetitelji nisu ostali kratkih rukava ni za folklorne nastupe i predstave lokalnih izvođača poput Folklornog ansambla KUD-a Anka Ošpuh i dramske sekcije "Lepoglavski pušlek" te brojne druge goste iznenađenja. Tako je i ovog puta Lumini proslavio još jedan važan dan za lokalnu zajednicu te podsjetio na veliku tradiciju i običaje Varaždinske županije.

{gallery}Lumini centar - Dan Varazdinske zupanije{/gallery}

Komentari