Vitez tame - povratak: Ovog ljeta samo je jedan broj jedan

Objavljeno: 17.07.2012. 16:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Željno iščekivani posljednji nastavak trilogije o Batmanu premijerno prikazan u New Yorku.

GORDON: „Batman se mora vratiti.“

BRUCE: „ Što ako više ne postoji?“

GORDON: „ Mora. Mora.“

Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli a negativac nikada nije bio brutalniji…. poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice….

Ovo je borba za najjače!

Prošlo je osam godina otkad je Batman nestao, od heroja postao bjeguncem. Preuzevši odgovornost za smrt Harveya Denta, Vitez tame žrtvovao je sve što je trebalo služiti većem dobru. Neko je vrijeme ta laž funkcionirala i kriminal je u Gotham Cityu skršen anti-kriminalističkim zakonom znanim kao Dent Act. No, sve će se promijeniti dolaskom lukavog lopova s nepoznatim planom. Međutim, daleko je opasnija pojava Banea, maskiranog terorista čiji će nemilosrdni plan istjerati Brucea iz egzila. No, Batman mu se možda neće uspjeti suprotstaviti… Sudbinu našeg omiljenog borca za pravdu zna samo jedan čovjek, izvanredni redatelj Christopher Nolan.

Željno iščekivani treći i posljednji nastavak trilogije o Batmanu na velika platna donosi izvanrednu glumačku ekipu predvođenu Oscarom ovjenčanim Christianom Baleom (The Fighter) u dvostrukoj ulozi - kao Bruce Wayne i Batman. U filmu Vitez tame: Povratak glume i Anne Hathaway kao Selina Kyle; Tom Hardy kao Bane; dobitnica oscara Marion Cotillard (La Vie en Rose) kao Miranda Tate, Joseph Gordon-Levitt kao John Blake, dobitnik Oscara Michael Caine (The Cider House Rules) kao Alfred; Gary Oldman kao Commissioner Gordon, a dobitnik Oscara Morgan Freeman (Million Dollar Baby) ponovo je Lucius Fox.

Ekskluzivno u IMAX-u od 21. srpnja, diljem Hrvatske od 26. srpnja.

 

Komentari