Cold Snap opravdali status najboljeg domaćeg metal benda na Metalfestu

Objavljeno: 08.06.2012. 08:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Cold Snap

Varaždinski bend Cold Snap i ovog je vikenda opravdao status najboljeg domaćeg metal benda. U sklopu još uvijek aktualne „We have to emigrate“ turneje, zasvirali su na prvom izdanju hrvatskog Metalfesta u Zadru.

Prvog dana festivala, na glavnoj pozornici kojom su između ostalih prodefilirali Hypocrisy, Moonspel i Blind Guardian, nastupio je varaždinski Cold Snap.

Na pozornicu su izašli u udarnom festivalskom terminu, nekoliko minuta iza ponoći, te nastup odradili pred više stotina posjetitelja.

Izrazito energično, uz vrhunski light show, te euforičnu reakciju publike, band je još jednom potvrdio svoj sve veći status na metal sceni.

Najvećim hitom „Bongo Bong“ protresli su publiku za kraj nastupa i još jednom kvalitetno zaključili prezentaciju svoje glazbe.

Ovim nastupom nastavlja se odlična koncertna godina za Cold Snap, a njen vrhunac članovi benda s nestrpljenjem očekuju na Wacken festivalu, najvećem metal festivalu na svijetu.

Cold Snap, kako je već poznato, tamo odlaze kao regionalni pobjednici Wacken Metal Battle natjecanja.

Nakon ljetnih koncertnih aktivnosti, bend se zatvara u prostoriju za probe, te kreće s pripremama za novi album. Kako članovi benda najavljuju, nove pjesme biti će još žešćeg zvuka.

Komentari