Cold Snap spremni za nastup na najvećem metal festivalu na svijetu

Objavljeno: 25.07.2012. 08:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: lepoglava.net

Proteklog vikenda varaždinski metal bend Cold Snap kojeg predvodi Jan Kerekeš odradio je još dva odlična nastupa pred brojnom publikom u Murskom Središću te na prepunom S.A.R.S. festivalu u Sinju. Bila su to ujedno i posljednja dva koncerta pred njihov nastup na najvećem metal festivalu na svijetu Wacken open air.

Da kod domaće publike imaju status zvijezda metal scene, Cold Snap je potvrdio i na posljednja dva nastupa i to u Murskom Središću i Sinju.

Koncerti na kojima publika bend nije puštala s pozornice, poslužili su kao odlična uvertira u zasigurno najveći nastup Cold Snapa ove sezone.

Kako je već poznato, Cold Snap putuje na Wacken Open Air festival, kao pobjednik regionalnog natjecanja, te će Hrvatsku i cijelu regiju predstavljati na tom prestižnom festivalu.

Prema službenom rasporedu Wacken Festivala, Cold Snap će nastup održati 1. kolovoza u 17:35 sati i to na „W.E.T. stage“ pozornici.

Za ovaj nastup pripremili su izbor svojih najboljih pjesama, te će u 20 minuta nastupa upravo njih prezentirati žiriju od 12 članova Wacken Open Air Festivala.

Ono što svi njihovi fanovi s nestrpljenjem očekuju, jesu rezultati spomenutog žirija. Naime, pobjednički bend osvaja ugovor s jednom od najvećih i najuglednijih diskografskih kuća s područja metal glazbe – Nuclear Blast!

Nakon što se vrate s Wacken Festivala, Cold Snap će zabilježiti još jedan značajan nastup, te zasvirati pred domaćom varaždinskom publikom.

Iza njih je velika europska turneja, a s nestrpljenjem očekuju nastup koji će se održati na samom zatvaranju Špancirfesta uz popularni irsko-američki bend Flogging Molly.

Također, dan prije Špancirfesta, Cold Snap putuje u austrijski grad Leitersdorf gdje će nastupiti na Rock The Station festivalu.

Komentari