"Dani vjenčanja u Varaždinu" ove godine 15. i 16. studenog u Graberju

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.11.2014. 15:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U Sportskoj dvorani "Graberje" u Varaždinu i pripadajućem balonu, 15. i 16. studenog, održat će se treći "Dani vjenčanja u Varaždinu" – sajam proslava i svečanih događanja.

Organizator ove sajamske priredbe je marketinška agencija Tin marketing iz Varaždina. Svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici, udruge i glazbenici ove godine dobiti će izvanrednu priliku za promociju i prodaju svojih proizvoda i usluga.
 
U navedenom vremenu Sportska dvorana Graberje i pripadajući balon biti će jedinstveno mjesto cjelodnevnih zabava, prezentacije usluga, prigodnih radionica, promocija, prodaja i proizvoda vezanih uz organizaciju vjenčanja, proslava i svečanih događanja.

Zainteresirani posjetitelji će tako na jednome mjestu moći ostvariti kontakt sa svim izlagačima i ostvariti željenu kupnju proizvoda ili rezervaciju usluga po sajamskoj cijeni i uz sajamske popuste.

Posebnost ovog sajma je definitivno spoj više različitih sadržaja u jednu cjelinu: izlagačke aktivnosti, modne revije, natjecanja frizerskih salona u izradi vjenčanih frizura, degustacije, ponuda hrane i catering, predstavljanje bendova i različitih izvođača, stand up komičari i drugo.

Na danima vjenčanja u Varaždinu sudjeluju ugostitelji, slastičari, zlatari, modni dizajneri, cvjećari, OPG-i, hoteli, fotografi, snimatelji, bendovi, tamburaši, video studiji, ozvučenja, rasvjete, sale za svadbe, turističke agencije, modne kuće, frizerski saloni, stilisti, slikari, kozmetički saloni, trgovine nakitom, poklon trgovine, gift shop-ovi, svadbene limuzine i mnogi drugi.

U dva dana održavanja ove sajamske priredbe očekuje se velik broj posjetitelja iz Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije i grada Zagreba.

Organizatori pozivaju sve da ovom prilikom budu sudionici ovog događaja koji se u protekle dvije godine pokazao više nego uspješnim.

Ne propustite Dane vjenčanja u Varaždinu 15. i 16. studenog u dvorani Graberje i pripadajućem balonu od 9 do 19 sati i veliki after party 15. studenog u Rock Art Caffeu od 22 sata.

Svim budućim mladencima organizatori pripremaju posebne pogodnosti i iznenađenja.
Od novosti koje izdvajamo za ovu godinu su izbor za miss Dana vjenčanja i velika izložba oldtimer automobila u suradnji s Oldtimer klubom Varaždin 2 u balonu.

Za sve detalje oko rezervacije izložbenog prostora, sudjelovanja u programu i oglašavanju u katalogu sajma, kontaktirajte organizatore na brojeve telefona 042/260-492 i 091 300-111-3, ili pošaljite upit na mail adresu [email protected].

Sajam je za posjetitelje otvoren 15. i 16. studenog od 9 do 19 sati.                             
Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Komentari