Deset činjenica koje niste znali o najljepšoj ženi svijeta

Objavljeno: 29.06.2012. 18:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: victorianis.blogspot.com

Rasna Kolumbijka Sofia Vergara osvojila je svijet svojim duhovitim naglaskom i savršenim tijelom u seriji "Modern Family", u kojoj glumi dokonu mladu suprugu postarijeg umirovljenog muškarca no jeste li znali da su je opatice "gurnule" u svijet showbiza i da ima odraslog sina? Donosimo vam deset malo poznatih činjenica o ovoj zanosnoj glumici koja je pravi dokaz da su Kolumbijke jedne od najljepših žena na svijetu, piše index.

1. Prvu reklamu snimila je sa sedamnaest godina

Prekrasnu Vergaru jedan scout je otkrio dok se izležavala na plaži u Kolumbiji. Mlađahna ljepotica bujnih oblina privukla ga je u sekundi te joj je odmah ponudio posao modela i televizijske hostese. Prvu reklamu snimila je za brand Pepsi kad je imala samo sedamnaest godina.

2. Možda se nikad ne bi proslavila da je na to nisu potaknule opatice

Sofia kaže da je bila skeptična prema ponudi svog prvog agenta te da bi odustala od karijere da ju opatice iz njezine katoličke škole nisu nagovorile da prihvati svoju prvu reklamu.

3. Njezine grudi su prave

Zanosna Sofia ima zaista velike grudi, no one nisu djelo plastičnog kirurga već dar majke prirode, a seksi glumica je na njih iznimno ponosna. Za časopis Shape izjavila je: "Kolumbijke se ponose svojim oblinama. Mi se ne sramimo svog tijela, već ga obožavamo pokazivati."

4. Njezin naglasak je pravi

Smiješan i pomalo pretjeran naglasak kojim Sofia govori u seriji "Modern Family" mnogi smatraju lažnim no glumica se kune da ona zaista tako govori. "Ljudi mi često dovikuju: 'Bravo, obožavamo tvoj naglasak u seriji!', što me čini sretnom, no morate znati da ja zaista tako govorim.", izjavila je zanosna brineta za časopis Glamour.

5. Ima odraslog sina za kojeg mnogi misle da joj je brat

Očaravajuća glumica izgleda zaista mladoliko, ali njezin sin je ove godine navršio 20 godina! Sofia se mlada udala te 1992. godine rodila sina Manola za kojeg danas mnogi misle da joj je mlađi brat.

6. Ove će godine navršiti četrdeset godina

Seksi brineta izvrsno se drži zahvaljujući svojoj prirodnoj ljepoti i vatrenoj naravi koja je uvijek tjera na akciju, no mnogi se iznenade kad čuju da će uskoro navršiti 40 godina.

7. Proživjela je tragedije s oba brata

Sofia nije imala sreće kad je obitelj u pitanju: njezin stariji brat Rafael ubijen je na ulicama Bogote, a mlađi Julio se godinama borio s ovisnošću o teškim drogama. "Užasno je gledati nekoga iz dana u dan kako pomalo umire.", izjavila je tužno za časopis Parade.

8. "Jede kao svinja"

Usprkos izrazito vitkom tijelu, vatrena glumica često izjavljuje da obožava hranu. Kako bi pokazao kako se njegova majka hrani, Manolo je u nekoliko navrata objavio njezine fotke na kojima jede sladoled, hamburgere i krumpiriće i izjavio: "Ona jede kao prava svinja. Nikad ne prestaje jesti. To je nevjerojatno."

9. U djetinjstvu je bila izrazito mršava

Sofia tvrdi da je u mlađim danima bila izrazito mršava te da su joj se zbog toga često rugala ostala djeca. "Zvali su me Čačkalica.", izjavila je za Shape, "Nakon nekog vremena narasle su mi ove ogromne grudi, što je, na mom mršavom tijelu, izgledalo još komičnije."

10. Engleski je "progovorila" tek 2003. godine

Zanosna Sofia u Kolumbiji je radila kao model i voditeljica godinama no svoju prvu ulogu na engleskom jeziku dobila je tek 2003. godine u filmu "Chasing papi".                           

Izvor: index.hr

Komentari