Nagradna igra

Dijelimo 6 ulaznica za film "Sestre"!

Objavljeno: 19.01.2016. 08:29

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 12:41

Film "Sestre" je urnebesna komedija u kojoj se Tina Fey i Amy Poehler ponovo ujedinjuju u ulozi dviju potpuno različitih sestara, a nedavno je stigla i u naša kina...

eVaraždin i Cinestar vas ponovno nagrađuju! Poklanjamo tri puta po dvije ulaznice. Sve što trebate učiniti jest lajkati Facebook stranicu portala eVaraždin, ukoliko već niste, podijeliti objavuvezanu za nagradnu igru te nam u inbox poslati podatke: ime i prezime i broj mobitela s naznakom za film "Sestre". Sretne dobitnike odabrat ćemo putem stranice random.org. 

O FILMU: 

IZVORNO IME: Sisters

REDATELJ: Jason Moore

ŽANR: komedija

ULOGE: Amy Poehler, Tina Fey

TRAJANJE FILMA: 118 minuta

POČETAK PRIKAZIVANJA: 07.01.2016.

SADRŽAJ FILMA:

Jane i Maura su sestre nezadovoljne činjenicom što su njihovi roditelji odlučili prodati obiteljsku kuću u kojoj su one provele djetinjstvo i srednjoškolske dane. Iako sada već odrasle žene, shvativši da se moraju oprostiti od svih nevjerojatnih uspomena koje ih uz kuću vežu, odlučuju pripremiti najluđi party koji u srednjoškolskim danima nikada nisu napravili. Ubrzo će shvatiti da su pripremile uistinu najluđi party koji se nepovratno oteo kontroli, a na kojemu su one, kako su i priželjkivale, glavne zvijezde!

Komentari