Dražen Zečić: Nadam se da me publika neće pustit s pozornice

Piše: evaraždin.hr

Objavljeno: 01.10.2011. 09:05

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: evaraždin.hr

Do mega koncerta Dražena Zečića u Areni Varaždin preostalo je još 15 –ak dana, a za ovaj glazbeni spektakl vlada veliki interes, pa su svoj dolazak na koncert najavili i brojni njegovi fanovi iz susjednih zemalja, što veseli i samog Zečića.

- Veselim se ponovnom nastupu u Varaždinu. Posljednji put kada sam bio kod vas, bilo mi je prekrasno, publika me ovdje uvijek dobro prihvati, pjevaju s menom sve moje pjesme, pa se nadam da će tako biti i na mega koncertu u Areni Varaždin, 15. listopada. Svojoj ću se vjernoj publici u Varaždinu odužiti na najbolji način – mega spektaklom - rekao je Zečič koji je već godinama hrvatski najtiražniji pjevač i autor zabavne glazbe.

Gdje god da pjeva, bilo u diskotekama, dvoranama ili na «pučkim veselicama» popularni Zeko napravi pravu feštu. Publika osjeća da koncert ne «odrađuje» nego daje cijeloga sebe, da je svaka pjesma otpjevana s puno emocija, a publika se i pronalazi u Zečićevim pjesmama koje su uglavnom ljubavne tematike. Ako se tome pridoda i činjenica da se uz Zečića nikad nisu vezale nikakve afere,  nije ni čudo što ga publika voli što gdje god da se pojavi.

- Ja u svakoj pjesmi dajem sve od sebe. Kada vidim da publika zna svaki stih moje pjesme koju s menom pjevaju od početka do kraja, za mene je to najveći uspjeh, nešto najdragocjenije, jer znam da sam stvorio nešto po čemu će me ljudi pamtiti - rekao je Zečić.

Glazbena karijera splitskog pjevača Dražena Zečića započela je početkom 90-tih godina kada je pisao tekstove za druge popularne pjevače poput Mate Miše Kovača, Zlatka Pejakovića, Mate Bulića i drugih. Svoj prvi pjevački uspjeh doživio je na Melodijama hrvatskog Jadrana 1993. godine kada je pobijedio s pjesmom “Govore mi mnogi ljudi”. Upravo ga je ta pjesma izbacila iz medijske sjene i osvojila srca publike koja je vjerno hrlila na svaki njegov koncert. S pjesmom ′′Ima li nade za nas′′, koju je otpjevao u duetu s mladom Anđelom Kolar postao je najtraženiji pjevač u Hrvatskoj.

Zečić trenutno diljem Hrvatske promovira svoj posljednji album Crni kralj i bijela dama – 16. po redu studijski album – koji nastavlja uspješnim putem prijašnjeg albuma U čast svim dobrim ljudima, objavljenog 2009. godine i prodanog u zlatnoj nakladi. Izlasku novog albuma prethodili su singlovi Eh, da mogu vratit' godine i Sokole, a obje su pjesme vrlo brzo osvojile Zekinu mnogobrojnu publiku.

Zečić je početkom srpnja održao spektakularan koncert u pulskoj Areni gdje ga 10 tisuća posjetitelja ni nakon više od 3 sata zajedničkog pjevanja nije željelo pustiti s pozornice.

- Nadam se da ću oduševiti i posjetitelje u Areni Varaždin i da me ni oni neće pustiti s pozornice. Vidimo se 15. listopada u Areni Varaždin, s početkom u 20 sati - poručio je Zeko.

Ulaznice za koncert Dražena Zečića u Areni Varaždin po cijeni od 60 kuna za parter i 70 kuna za tribine mogu se kupiti u sustavu Eventima, na www.eventim.hr. te na sljedećim prodajnim mjestima:

Komentari