prijave u tijeku

Vaše dvorište može biti dio festivala - prijavite se za sudjelovanje na Festivalu varaždinskih dvorišta

Objavljeno: 10.05.2024. 11:16

Zadnja izmjena: 10.05.2024. 11:17

Pred nama je deveto izdanje Festivala varaždinskih dvorišta koji oživljava staru gradsku jezgru otvarajući vrata atraktivnih prostora koji su kroz godinu većinom nedostupni za javnost i nudeći u njima autentičan i originalan varaždinski sadržaj.

Vikend 15. i 16. lipnja ponovno će skrivena varaždinska dvorišta pretvoriti u pravu riznicu umjetnosti, glazbe, kulture, stvaralaštva i gastro doživljaja. Turistička zajednica grada Varaždina poziva sve zainteresirane vlasnike dvorišta u povijesnoj jezgri, koji bi željeli biti dio festivala, da se prijave za sudjelovanje putem obrasca objavljenog na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice grada Varaždina www.visitvarazdin.hr. Vlasnici dvorišta mogu samostalno osmisliti i predložiti program ili samo iskazati interes za sudjelovanjem svog dvorišta, a program utvrditi s organizatorom festivala.

Poziv je otvoren do ponedjeljka, 20. svibnja, a prijave je moguće dostaviti osobno u Turističku zajednicu grada Varaždina, Ivana Padovca 3, od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati i subotom od 10 do 13 sati ili mailom na [email protected].

Lani je u program festivala uključeno 16 dvorišta u povijesnoj jezgri, a zanimljiv sadržaj od glazbe, mode, umjetnosti, tradicijske kulture, gastronomije, hortikulture do edukativnih radionica privukao je brojne posjetitelje.

Komentari