Gdje za novu?

Evo kakav je novogodišnji program u kafićima u Varaždinu i okolici

Objavljeno: 30.12.2023. 08:28

Zadnja izmjena: 30.12.2023. 08:28

Foto: Arhiva

Bliži se stara godina, a planovi za doček Nove godine u punom su jeku. Ako ste jedni od onih koji još nisu sigurni gdje će proslaviti najluđu noć u godini, u nastavku pročitajte što su varaždinski kafići pripremili za vas.

  • Barfly caffe&club

Poznati kafić i klub Barfly organizira doček Nove godine s početkom u 21 sat, a otvoreni će biti sve do 4 sata ujutro. Potrebno je unaprijed rezervirati stolove, a cijena ulaznice je 60 eura po osobi. U ponudi će biti sva pića osim premium asortimana alkoholnih pića te finger food i hladne plate, a za atmosferu će biti zaslužan Repeat band.

  • Macuba bar

Macuba bar imat će slobodan ulaz cijelu novogodišnju noć, a ulaz se ne naplaćuje. Stolovi se mogu rezervirati, a rezervacije stolova se obavljaju isključivo osobnim dolaskom u bar. Za atmosferu će biti zaslužni DJ DELCAPO i DJ GER@S, a organiziran je i ispraćaj stare godine od 10 do 15 sati.

  • Kero-Benz

Kero-Benz organizira popodnevni doček koji će trajati od 12 do 18 sati, a ulaznice su simboličnih 5 eura. Moguće je rezervirati stolove, rezervacije su besplatne, a traju do 13 sati. Posjetitelje će zabavljati Siniša Biško i Ivek Jakovljević, a atmosferu će dodatno podignuti i DJ CRAZY.

Komentari