Film o Lady Di s Naomi Watts snima se i u našoj Opatiji

Objavljeno: 02.07.2012. 11:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: gossipeater.com

Opatija će biti jedan od gradova u kojem će se snimati film „Uhvaćena u letu“ o posljednje dvije godine života britanske princeze Diane, popularne Lady Di – informacija je to koja je objavljena na službenoj stranici Grada Opatije, javlja Novilist.hr.

Glavna uloga u filmu pripala je australskoj glumici Naomi Watts, no nije poznato hoće li slavna glumica biti na snimanju u Opatiji.

Riječ je o snimanju koprodukcijskog igranog filma pod radnim nazivom „Uhvaćena u letu“ koji priprema produkcijska kuća MP-filmska produkcija d.o.o. iz Zagreba u suradnji s Eccose films iz Londona. Radnja filma odnosi se na život princeze Diane, s naglaskom na njezin humanitarni rad i obiteljski život. Dio scena filma snimat će se i u Opatiji.

Od ponedjeljka, 2. srpnja u 7 sati do utorka, 3. srpnja do 23 sata javna parkirališna površina iza hotela Imperijal, na području ex Kina, koja se inače koristi kao parking izvan sustava naplate, ustupljena je na korištenje koprodukcijskim ekipama iz Zagreba i Londona zbog potrebe snimanja igranog filma na području Opatije.

Na parkingu će u tom periodu biti smještena vozila tehnike produkcijskih kuća.

Iako je zagrebačka produkcijska kuća MP-filmska produkcija d.o.o. informaciju o snimanju filma držala u strogoj tajnosti, vijest je procurila u javnost i odmah je prenesena u nizu medija.

Detalje o filmu u tajnosti drže i u Eccose films iz Londona, no ipak se zna kako će princezu Dianu glumiti australska glumica Naomi Watts, a film će se baviti posljednjim godinama princezina života i njezinom ljubavnom vezom s kirurgom, doktorom Hasnatom Khanom.

Komentari