FOTO: Hladno pivo koncertom u Varaždinu u velikom stilu "zatvorilo vrata" turneje

Objavljeno: 18.10.2015. 10:10

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 10:57

Foto: Nikola Kokotec

Posljednji koncert turneje „Dani zatvorenih vrata“ jučer je održan u Areni Varaždin. Radi se o četvrtom velikom koncertu nakon Pule, Splita i Zagreba, a prvom u zatvorenom prostoru.

Popularno nazvani dečki iz Gajnica i ovog puta su puta oduševili publiku te pokazali kako zvuči žestoki punk – rock. U sklopu ove turneje, najveći punk – rock bend u regiji predstavio je istoimeni album, „Dani zatvorenih vrata“ koji je potvrdio da popularnost i pozitivna energija ovog benda s godinama samo jača, a premda je album izdan prije samo šest mjeseci, neke su od pjesama bile dobro poznate publici.

U dva sata žive svirke, osim pjesama s novog albuma, bend je izvodio i stare hitove. Na pozornici im se pridružila i perspektivna predgrupa Fajrunt iz Varaždina.

Podsjetimo, na svojoj Facebook stranici u konkurenciji od tridesetak bendova, grupa Hladno pivo odabrala je upravo njih da zagriju atmosferu, a to su mladi dečki bez problema i učinili.

Tako je tisuće posjetitelja jučer uživalo u zvučnom spektaklu te se Varaždin pokazao kao odličan odabir za posljednji koncert turneje. Na samom koncertu, zbog gužve, tražilo se mjesto više, a ovakav odaziv samo je potvrda da u našim krajevima popularnost Hladnog piva i punk – rock samo raste.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u našoj fotogaleriji:

 

Komentari