(zasad ne objavljivati) FOTO: Na izboru za Miss Međimurja djevojke zablistale u kreacijama Melite Kukec

Objavljeno: 12.05.2015. 19:37

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 13:32

Foto: Kookabee design/Mario Mavriček

Na čakovečkim gradskim bazenima proteklog vikenda održan je izbor za Miss Međimurja, a 12 djevojaka je u šest izlazaka imalo prilike predstaviti se publici i žiriju.

Na zadnjem izlazu djevojke su nosile svečane haljine, dizajnerske kreacije dviju dizajnerica. Pet je djevojaka izašlo u haljinama Sanje Domitrović iz Koprivnice, a njih sedmero nosilo je kreacije Melite Kukec - Kookabee design studia iz Varaždina.

U finalu je ostalo šest djevojaka i isto toliko glamuroznih večernjih haljina, no samo njih četvero otišlo je kući s titulama. Ispalo je da su na kraju sve djevojke koje su se okitile titulama Miss nosile Kookabee kreacije!

Vjerujemo da su i te divne haljine doprinijele njihovom uspjehu. Titulu Miss fotogeničnosti dobila je Marijana Lacković u bijeloj haljini “Marry Fairy”. Zatim je proglašena druga pratilja, Sara Džaferi iz Varaždina, u crnoj svilenoj haljini “Black Antique”. Titulu prve pratilje dobila je Tajana Vidović koja je nosila haljinu “Dina”, raskošnu vjenčanicu princeza kroja sa bogatim korzetom. Na kraju je proglašena Miss Međimurja, titula koju je zasluženo odnijela divna mlada djevojka Matja Čičak, u bijeloj haljini od čipke posute perlama “Bella”, napravljene specijalno za ovu prigodu.

Sve Melitine kreacije i djevojke koje su ih nosile pogledajte u fotogaleriji.

Foto: Mario Mavriček

 

Komentari