FOTO: Ovo su Varaždinke koje će na čakovečke bazene po titulu Miss sjeverozapadne Hrvatske

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 05.05.2015. 19:51

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 14:59

Foto: Foto: miss.hr

Na čakovečkim Gradskim bazenima „Marija Ružić“, u subotu, 9. svibnja u 20:30 sati održat će se izbor za Miss sjeverozapadne Hrvatske 2015. na kojem će sudjelovati i djevojke iz Varaždina, odnosno Varaždinske županije.

Sve su djevojke svoje pravo sudjelovanja na izboru ostvarile na castingu na kojem je izabrano 12 djevojaka.

Sretnica koja ovu subotu ponese titulu najljepše na spomenutom izboru, direktno ostvaruje pravo sudjelovanja na najstarijem izboru ljepote u Hrvatskoj - Miss Hrvatske za miss svijeta koji će se održati u lipnju u Crikvenici.

Varaždin, grad baroka, glazbe, cvijeća, ali i predivnih djevojaka i ove godine ima nekoliko svojih  predstavnica, među kojima su Matja Čičak, Sara Džaferi, Mia Kralj i Mateja Mrazek.

Na natjecanju također sudjeluje i Sara Lacko iz Trnovca i Edita Bistrović iz Lepoglave.

Navedene djevojke, osim što vole šetati po pisti, dobro se snalaze, kako ističu, i u plesu, pisanju pjesama, trčanju, taekwondou, rolanju, crtanju, pa čak i ukrašavanju interijera.

Za cjelokupni make up i frizure djevojaka pobrinut će se frizerski salon Gloss i kozmetički salon "Kristina", dok će gledatelji moći, osim u ljepoti djevojaka, uživati i u maštovitim kreacijama Modno-dizajnerskog salona Sanje Dimitrović, Bianco Nero, Beaditiona, Enigma designa i Kookabee Designa.

Za glazbeni će se pak dio večeri pobrinuti Marko Tomasović, Igor Baksa, Barbara Zadravec, Irma Dragičević, Plesna skupina “Lena“ i Nano Prša.

Svi zainteresirani za nadolazeći spektakl ljepote svoje mjesto mogu rezervirati na recepciji Gradskih bazena "Marija Ružić", odnosno na broj telefona 040 328210.

 

 

 

 

Komentari