finalistice

Foto - Upoznajte još dvije kandidatkinje za izbor ljepote: Juliju i Orianu

Objavljeno: 26.03.2024. 18:01

Zadnja izmjena: 26.03.2024. 18:01

Nakon što smo predstavili prve tri finalistice nedavno održanog Castinga Best model i Lice godine 2024. za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, sada predstavljamo još dvije djevojke. 

Naime, riječ je o natjecanju koje se odvija pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković.  Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Top finalisti predstavit će se u hotelu Panorama u Prelogu 27. travnja gdje će se boriti za titulu najljepše(g). Ovo su još dvije finalistice: 

Julija Tomiša

Moje ime je Julija. Živim u okolici Varaždina. Imam 20 godina. Pohađala sam Drugu gimnaziju u Varaždinu. Nakon uspješno završenog srednjoškolskog obrazovanja te položene mature, odlučila sam raditi i zaraditi svoj prvi novac. Volim modu i pratim trendove. Ove godine, sudjelovala sam u reviji “Čarobne ruke”. Nosila sam predivnu haljinu Ivane Kuzminski, odnosno “Kuzminski deisgn”. Također, na Sajmu Vjenčanja u Areni Varaždin, gdje sam predstavljala frizuru Salona ljepote Bella. Za sebe mogu reći da sam odgovorna, organizirana, kreativna, komunikativna te puna samopouzdanja. Na ovaj izbor ljepote - Best Model Hrvatske i lice godine, dobila sam poziv od suorganizatorice, Ivane Radiković. Cijenim svaku priliku, puna sam očekivanja i želim se prikazati u najboljem svijetlu.

Oriana Tomiša

Ja sam Oriana, imam 22 godine i živim u okolici Varaždina. Radim u svojoj cvjećarni "Twins" koju vodim sa svojom sestrom već skoro 4 godine. Iako jako volim svoj posao, također volim svijet mode. 2023. godine sudjelovala sam na reviji “Čarobne ruke”. Nosila sam odijelo modne dizajnerice Melite Kukec - “Kookabee design”, i frizuru Salon ljepote "Bella". Također sam sudjelovala na sajmu vjenčanja u Areni Varaždin, gdje sam predstavljala svečanu frizuru Salona ljepote Bella. Za sebe mogu reci da volim raditi, da sam otvorena za nove izazove, te da sam predana svakoj pruženoj prilici, i dajem sve od sebe da to tako i prikažem.

Superfinalistice su bile na kozmetičkim tretmanima u Lady chic&Nails salonu. Lady Chic & Nails kozmetički salon u Varaždinu kojima su djelatnice radile ugradnju noktiju i Brow &Lash lift. 

Komentari