IDEALNA CURA: 13 razloga zašto za curu uzeti djevojku iz malog mjesta

Piše: evz/net.hr

Objavljeno: 17.07.2015. 11:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:05

Puno je već rečeno o tome kako mjesto gdje smo odrasli utječe na to kakve ćemo kasnije osobe postati, piše net.hr.

Mnoge posebne karakteristike i životne lekcije možemo naučiti rastom u malom mjestu s blisko povezanim ljudima i znanim tradicijama. To te promjeni, bez obzira koliko daleko odeš u svijet. Dio srca je rezerviran za dom, i taj dom unosi određeno svjetlo u svaku vezu.

1. Morala je zaslužiti svoju nezavisnost
Kada odeš iz malog mjesta ili napraviš neku drugu veliku nezavisnu odluku, onima koji ostaju nećeš samo jako nedostajati, nego će ti možda čak i malo zamijerati zbog toga. Treba hrabrosti da žena skrene s utabanog puta i odnese život dalje od onoga što je oduvijek poznavala. To znači izgradnju vlastitog osjećaja sigurnosti van onog s kojim je dotada živjela. To je vrsta nezavisnosti koja čini ženu jačom, a postoji nešto nevjerojatno privlačno kod jakih žena.

2. Materijalizam ju ne zanima
Život u manjem mjestu baš i ne stvara afinitet prema dizajnerskim markama i skupom odjećom. Od mladosti ju uče da da pravo značenje leži u trenutcima apsolutne sreće. Kao mala je skakala u jezero i igrala se loptom iza kuće, a ne gledala odjeću u izlozima. Nikada ju neće previše zanimati cijena onoga što si napravio za nju, jer će te voljeti zbog tebe samoga.

3. Ona je obiteljska cura, a to utječe na puno toga
Obitelj je nesalomljiva u manjim zajednicama. Od rođenja do punoljetnosti, naučila je da ljubav za obitelj može biti neuništiva. Zbog toga je sa sobom ponijela puno pozitivnih kvaliteta primjenjivih u vezi. Razumije važnost kompromisa i sluša o potrebama drugih. Zna koliko je važno održati obećanje. Razumije da je neslaganje potrebno, i neće dozvoliti svađama da utječu na ono što je stvarno važno – vašu vezu. Ne bježi od otvorenog razgovora i iskrenosti.

4. Željeti će upoznati tvoje prijatelje i obitelj
Veza znači puno ljudima iz manjeg mjesta. Obitelj, prijatelji i susjedi, svi su povezani. Romantična veza u biti znači da si dobio čast pridodati još jednu obitelj svojoj, bez obzira koliko je veza ozbiljna. Htjeti će popričati s tvojom bakom, pomoći tvojoj mami oko jela ili ići u kupovinu s tvojom sestrom. Neće joj biti problem družiti se s tvojim prijateljima ni kada se sastajete samo zbog igara ili glasnog prepričavanja smiješnih priča. Neće se ustručavati kupiti tvojim prijateljima rudnu pive ili se igrati s tvojim malim rođacima.

5. Vjernost je prirodna
Imala je iste najbolje prijatelje i susjede cijeloga života i naučila je da je podržavanje jedno drugogs kada stvari postanu gadne nešto što se očekuje. Imati nekoga tko vam je iskren i vjeran nije bio luksuz, već nešto potpuno očekivano.

6. Zahvalna je
Nije rijetka situacija da manje mjesto znači i manje prihode za većinu ljudi. Ona vjerojatno nije rođena u obitelji gdje joj se sve pružalo na srebrnom pladnju . Vidjela je težak život iz prve ruke, a moguće ga je i sama iskusila. Na primjer, za neke ljude sveučilišno obrazovanje je nužno, a ne dar.

Više na: net.hr.

Komentari