Jadranka Ivaniš Yaya: Špancirfest me oduševio!

Piše: Špancirfest

Objavljeno: 22.08.2011. 13:25

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Andrej Svoger / CROPIX

Toplu ljetnu nedjeljnu večer dodatno su zagrijali koncerti bandova na Starom gradu.

Prava „girl power“ večer - čak šest ženskih vokala zapjevalo je na mikrofon na MTV pozornici - Yaya, Konstrakta, Zoe, Ivana, Ana, pa još jedna Ana.

Da bude jasnije - Jinx, Zemlja gruva! i Pink studio. Svojim hitovima i komunikacijom s publikom oduševili su odane fanove, ali su zasigurno pridobili i neke nove. Yayu je Špancirfest ostavio bez daha.

- Tijekom dana prošetala sam gradom i naprosto sam oduševljena. Varaždin je sam po sebi zbilja prekrasan grad, baš po mjeri čovjeka, a sa Špancirfestom sam vrlo ugodno iznenađena. Jako mi se sviđaju štandovi jer na njima nema proizvoda masovne industrije i plastike - kaže Yaya koju su se dojmile rukotvorine, posebice nakit koji rade umjetnici.

Prije ovog Jinx su posljednji put u Varaždinu svirali nakon izlaska albuma „Na zapadu“, a Yayi je drago što su pozvani na Špancirfest.

Članovi Zemlje gruva!, banda iz Beograda, prvi put su posjetili Varaždin, a posebno im je drago što su pozornicu djelili s Jinxima.

– Slušam njihove albume već godinama. Kad su posljednji put svirali u Beogradu, slučajno smo i mi taj dan imali koncert. Prvo smo svi otišli na Jinxe,a zatim svoj koncert prozvali “after Jinx partyjem” – ispričao je Nebojša, gitarist grupe.

Publiku nisu ravnodušnom ostavili ni Pink studio, koji su se prvi popeli na pozornicu.

Najglasniji moment njihovog koncerta bio je kad su svi u glas otpjevali “Jutro poslije”, a posebice vrlo upečatljiv refren pjesme.

Komentari