odgovor popularne pjevačice

Kako jedna bradavica može ukrasti svu pozornost humanitarne modne revije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.02.2019. 17:20

Zadnja izmjena: 03.02.2019. 17:43

Naša poznata pjevačica Jelena Žnidarić, umjetničkog imena Zsa Zsa, objavom na svojem Facebook profilu šarmantno se, u svom stilu - „obračunala“ s viješću, točnije objavom fotografije koja je danas preplavila nacionalne portale i društvene mreže.

Zsa Zsa je zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja u Zagrebu i mora se priznati kako joj vjenčanice odlično pristaju. Međutim, dok je sinoć hodala pistom humanitarne modne revije, Zsa Zsa je doživjela malu nezgodu - u jednom trenutku podigla ruku i zbog nespretnog korzeta slučajno pokazala bradavicu. O toj „nezgodi“ danas se oglasila na svojem Facebook profilu i pozvala medije koji su fotografiju objavili da se iskupe onima kojima zbog njezine bradavice ukrali pažnju – 10.000 djece s prirođenim srčanim bolestima, kojima je humanitarna revija bila namijenjena.

- Ovo je priča o jednoj maloj bradavici, koja je zasjenila nešto puno važnije od samog otkrića da mi žene imamo sise. Doduše, neke veće, neke manje. Ali, tu su i kao što vidite, vole se izboriti za sebe. Ovo je priča o činjenici da istodobno, dok se takve „životno važne“ stvari u medijima stavljaju u prvi plan jer guzice i sise su ipak nešto neviđeno ljudskom oku, više od 10.000 djeceu našoj državi bori se s prirođenim srčanim bolestima i greškama, a nedovoljno je sredstava za liječenje – napisala je između ostaloga Zsa Zsa i objavila broj računa na koji se mogu uplatiti sredstva za djecu.

 

Komentari