Kraljica popa Madonna stiže u Zagreb u lipnju!

Objavljeno: 07.02.2012. 18:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: fashiongonerogue.com

Madonna World Tour 2012 počinje 29. svibnja u Tel Avivu i proći će kroz 26 europska grada, a u Zagreb stiže 11. lipnja, piše muzika.

Tako je nakon mjeseci špekulacija napokon i službeno potvrđeno od Live Nationa i Adrie Entertainment da će Maksimirski stadion i ove godine doživjeti veliki glazbeni spektakl, i to kraljice popa.

Ulaznice u prodaju idu 17. veljače i kretat će se u rasponu od 230 kuna pa sve do 1790 kuna ovisno o odabranom mjestu sjedenja. Iste će biti dostupne na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr - kupovina ulaznica), dok će online prodaja biti moguća i preko www.viagogo.com.

U ponudi su i posebni paketi i ekskluzivni sadržaji poput VIP paketa, Early Entry paketa i Hot Seat paketa, a mogu se kupiti isključivo preko interneta. Za više informacija posjetite www.VIPNation.com i www.madonna.com. Fan club prodaja, koja je moguća preko Icon Fan cluba, počinje 14. veljače u 10 ujutro i traje do 16. veljače u 15 sati.

Najava turneje uslijedila je nakon Madonnina nastupa u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u Americi, Super Bowla i objave novog singla "Give Me All Your Luvin'" s novog albuma "MDNA".

Kontroverzna Madonna, uvijek ispred svih i uvijek na vrhu, po prvi put pred hvatskim fanovima.

Izvor: muzika.hr

Komentari