"Lijepom našom" u četvrtak ponovno u Međimurju

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 18.11.2013. 10:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: youtube

U četvrtak, 21. studenoga 2013. godine u sportskoj dvorani Graditeljske škole održat će se snimanje glazbeno-scenskog spektakla Hrvatske televizije "Lijepom našom".

Snimit će se dvije emisije koje će se prikazati tijekom prve polovice prosinca, a na njma će se predstaviti i pokazati ono najbolje što Međimurje ima.

Nastupit će tako KUD "Kaštel" Pribislavec, KUD "Orehovica", KUD "Mihovljan", KUD "Donji Vidovec", ŽVS "Stridone" Štrigova, VS "Grlice", Tamburaški sastav "KUD-a "Belica" i Ksenija Kramar, Ivica Dobranić, Ivica Jurgec, Zvonimir Dravec, Ivan Mezga, Gusti Draksar i Bandisti, Blanka Tkalčić i Lidija Bajuk.

Od gostiju iz ostatka Hrvatske pjesmom i programom zabavit će nas Kavaliri, Ivica Pepelko Mejaši, Gazde, Zagrebački tamburaši, Mate Bulić, Maja Šuput, Goran Karan i Davor Radolfi.

 Cijena ulaznice je 40 kuna, a može se kupiti u čakovečkim kafićima "Arcus" i "Paladin", "Domino baru" u Palovcu, "Forumu" u Prelogu, "Martinu" u Nedelišću i pizzeriji "Vuri" u Murskom Središću.

Organizator snimanja "Lijepom našom" je Turistička zajednica Međimurske županije, koja svima jamči nekoliko sati vrhunske zabave.

Komentari