Ljeto u gradu: Batinić na djedovini, Jenkač lovi produženi vikend, Goranka Štefanić čeka jesen

Objavljeno: 10.07.2015. 12:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Ljetno je vrijeme najčešće vrijeme godišnjih odmora. Mnogi od nas ljeti jedva čekaju slobodne dane kako bi ih proveli s obitelji, na moru, u planinama, vikendicama i barem se nakratko maknuli od svakodnevice i napunili baterije za nove radne dane.

Na godišnje odmore odlaze i naši političari, najčešće sredinom srpnja, a vraćaju se krajem kolovoza ili početkom rujna. Provjerili smo kako odmaraju naši gradonačelnici i župan, idu li na ljetovanje na more te idu li uopće ovog ljeta na godišnji odmor.

I dok će se neki odmarati na moru, drugi će ljeto provesti radno. Kako će ljetne mjesece provesti gradonačlnici Milorad Batinić, Goranka Štefanić, Siniša Jenkač i varaždinski župan Predrag Štromar, pročitajte u članku.

Milorad Batinić, gradonačelnik Ivanca posljednjih petnaest godina ljetuje s obitelji na svojoj djedovini.

- Krajem srpnja ili početkom kolovoza planiram godišnji odmor, a kako je to već tradicionalno s obitelji odlazim u Liku, u svoju djedovinu. To je jedno malo mjesto u planinama 23 kilometara od mora. Tako da sam uglavnom tamo, a kada mi dođe volja, spustim se do mora na kupanje - doznali smo od Batinića.

Toplička gradonačelnica Goranka Štefanić i ovo će ljeto provesti radno. Iako je kao ravnateljica osnovne škole ljeti na godišnjem, puno posla ima u Gradu tako da će na godišnji odmor tek ujesen.

- Planiram tjedan dana otići na godišnji u jesen, a kamo ću ići to još ne znam. Na more baš i ne volim ići preko ljeta, više volim otići u planine - rekla nam je Štefanić.

Novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač ovo će ljeto preskočiti godišnji odmor zbog puno posla u Gradu, ali nada se uhvatiti koji produženi vikend.

- Zasad još ne znam kamo ću na godišnji, niti ga planiram. Puno je posla u Gradu, ali planiram uhvatiti koji produženi vikend. Imam kamo otići na more, ali sad nemam baš vremena - doznali smo od Jenkača.

Na more će zajedno s obitelji varaždinski župan Predrag Štromar. Njegova destinacija je srednji Jadran.

- Idem na godišnji odmor nakon 16. srpnja pa ću s obitelji otići na more na tjedan dana, a destinacije je srednji Jadran - rekao nam je župan.

Komentari