Milan Severinu zaprosio prstenom vrijednim 18,5 tisuća kuna

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 08.04.2011. 08:51

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Nakon svakog prekida zaruka pjevačici ostaje sve vrednija uspomena, prsten Mate Čuljka procjenjivao se na tri tisuće kuna, Slavka Šajinovića na sedam, a Milan vodi sa Cartierovim prstenom

Nekima je najveća sreća treća, a Severinin centar svijeta postala je ljubav peta. U takvoj rimi možemo vas obavijestiti da se splitska pjevačica peti put zaručila. Cartierov prsten iz kolekcije Love od crvenog zlata s plavim, žutim i ružičastim safirima, zelenim i narančastim granitom te ametistom na ruku joj je stavio srpski poduzetnik Milan Popović.

– Jesmo, zaručili smo se. I on mene i ja njega. Jako se volimo i jako smo zaljubljeni, to je osoba s kojom ću provesti ostatak života – kazala je Severina Gloriji. I time nas potaknula da proučimo kakvim je komadom nakita zakoračila na put “vječne ljubavi”.

Od cijene ovog prstena od osamnaestkaratnog zlata nije nam se zavrtjelo u glavi. On, naime, stoji 18,5 tisuća kuna, što je sitnica u odnosu na onaj koji nosi na lijevoj ruci – od bijeloga zlata, optočen brilijantima i sa smaragdom u sredini, navodno je procijenjen na 225 tisuća kuna.

– Nije čudo da je cijena Cartierova prstena takva. Riječ je o prstenu sa sitnim kamenjem jer je njegova širina oko 5 milimetara. Zato je 18,5 tisuća kuna dovoljno skupo za tako malo kamenje i nekoliko grama zlata. Na ovom prstenu najviše se plaća ime – kažu u udruzi autora nakita “Fajn”.

Severina i Milan vrijednost prstena očito su pronašli u njegovu značenju. Naime, 1970. godine Cartier je izdao kolekciju narukvica koje su se sa ženske ruke skidale samo uz pomoć odvijača. Po uzoru na taj “pojas ljubavi” stvoreno je i ovo prstenje, kako bi ljubavnike vječno podsjećalo na neraskidivu vezu kojoj su se zavjetovali. Tko zna, možda joj to doista i pomogne?

Naime, pjevačica je dosadašnje veze i zaruke obnavljala (zavjetovala se i prekidala) u razmacima od dvije godine. Nijednom nije hodala prema oltaru.

Tko daje više?

Možda zato što su, nasuprot ovome koji priča priču i izgleda kao kraljevska kruna, dosadašnja obilježja zaruka bila... jednostavno prosječna.

Slavko Šajinović, riječki poduzetnik i vlasnik teretane, označio ju je tankim zlatnim prstenčićem s dijamantom u obliku suze, tzv. Marquise dijamantom. Njegova vrijednost procijenjena je na oko sedam tisuća kuna, a uz malo cjenkanja Slavko ga je, tvrde znalci, mogao kupiti i za mnogo manje.

Dvije godine prije, Mate Čuljak prošao je znatno jeftinije. Severininu ljubav mladi ekonomist dobio je zlatnim prstenom s kamenčićem (navodno oko 3000 kuna).

A Srećko Vargek darovao joj je prsten tako vrijedan da je fotografi nikad nisu uspjeli snimiti s njim. Ili ga jednostavno nije ni bilo!? Sudeći prema svemu tomu, splitska diva ipak je s godinama naučila što želi pa joj je posljednji partner darovao najviše – simbolično obilježje simbolične cijene.

Nadamo se zato da će ovome Cartieru Seve uskoro pridružiti vjenčanu “veru” te da zlatni ljepotan neće završiti u kutijici ili na polici muzeja prekinutih veza.

Značenje kamena

Safir - kamen kerativnog izražavanja, intuicije, meditacije. Rabi se za jasnoću uma i protiv depresije

Ametist - donosi energiju stabilnosti, mira, ravnoteže, hrabrosti i unutarnje snage. Olakšava bol i žalost te razvija osjećaj sreće.

Granat - povećava putenost, senzualnost, seksualnost i prisnost. Donosi pozitivne misli i porast energije te štiti od zla.

Sve Severinine zaruke bile su zlatne i dvogodišnje

Alen Marin - U buntovnoj fazi pjevala je “To je moja stvar”, nije marila kako se odijeva i koliko stoje njezine krpice te se zaručila s rokerom Alenom Marinom iz popularne grupe “Kojoti”

Srećko Vargek - Wonderful Gando World WGW njegovo je carstvo kojim je Seve u vrijeme sreće sa Srećkom također suvereno “vladala”.

Mate Čuljak - S mlađim muškarcem dobila je više sreće i slobode te fizički i psihički procvala. I ova je ljubav trajala dvije godine iako su se u nju kleli i oni i svi koji su ih znali.

Slavko Šajinović - Mislili smo da će ostarjeti skupa, no jedino što je u ovoj vezi postalo staro bila su obećanja o svadbi, zajedničkoj kući i životu para.

Milan Popović - Ljubav na prvi pogled, kazala je. I prstenom je dokazala da planira do oltara. Hoće li uspjeti, znat ćemo za dvije godine!


Agencija VLM

FOTO: Damjan Tadic / CROPIX


Komentari