'Soundtrack za život'

Mile Kekin & Band večeras u varaždinskom kazalištu, koncert je rasprodan

Inače, radi se o prvom koncertu kojim započinje turneja "Soundtrack za život", a izvodit će se najveći hitovi nekadašnjeg benda Mile Kekina, Hladnog piva... 
Objavljeno: 12.01.2024. 08:05

Zadnja izmjena: 12.01.2024. 08:05

Foto: Arhiva

Mile Kekin & Band večeras dolaze na Scenu Rogoz, prilikom čega su rasprodali sve dostupne karte. Koncert počinje u 21 sat, a kako su najavili, obožavatelje očekuje noć za pamćenje. 

Inače, radi se o prvom koncertu kojim započinje turneja "Soundtrack za život", a izvodit će se najveći hitovi nekadašnjeg benda Mile Kekina, Hladnog piva. 

- Želja mi u sklopu iduće turneje publici ponuditi svoj Soundtrack za život i za svaki koncert pripremiti različite setliste. Od Šamara, preko Knjige Žalbe pa sve do Nježno đonom, napisao sam previše pjesama da stanu u jedno veče i zato rekoh sebi, hajde da je plan, da nema plana. U sklopu turneje Soundtrack za život početkom iduće izlazi i live album, gdje može svatko vidjeti kako zvuči moj novi bend uživo, bez fotošopa, umjetnih aroma i pojačivača okusa. Veselim se putovanjima, benzinskim pumpama, zezanju u kombiju i naravno vama, dragi ljudi moji - poručio je Mile Kekin uoči koncerta u Varaždinu. 

Komentari