Casting uskoro, požurite!

Miss Varaždinske županije vodit će Ivana Mišerić i Davor Garić

Objavljeno: 15.03.2016. 20:07

Zadnja izmjena: 15.03.2016. 20:35

Foto: Facebook / Instagram

Još svega nešto više od dva tjedna preostalo je do castinga za Miss Varaždinske županije, koji će se održati prve nedjelje u travnju u TTS-u.

Nakon što smo vam otkrili nekolicinu djevojaka koje su se već prijavile, od organizatorice ovog natjecanja i vlasnice licence, poduzetnice Ratke Marković, doznajemo i tko će voditi cijeli show.  

Riječ je o Ivani Mišerić, poznatom glasu s Otvorenog radija, te Davoru Gariću, poznatom licu s malih ekrana. Miss Varaždinske županije ujedno će im biti i prva zajednička suradnja.

Najavljuju sjajnu zabavu

- Veselim se što ću biti u Varaždinu, dugo me nije bilo. Previše dugo! – rekla je Ivana Mišerić o svom voditeljskom angažmanu, naglasivši da je takav događaj odlična stvar kako za sam grad tako i za cure koje razmišljaju u smjeru modelinga.

- Veselim se da ću po prvi put nešto voditi s Ivanom Mišerić, a u Varaždinu sam često zbog posla. Jako mi se grad sviđa – kaže Garić, a oboje najavljuju sjajnu zabavu.

Podsjetimo, izbor Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske održat će se 23. travnja, a djevojke koje se još nisu prijavile, imaju vremena to učiniti do castinga 3. travnja. 

- Jedini kriterij nisu samo crte lica, prednost je obrazovanje i znanje jezika – kaže Ratka Marković. Traži se dob od 17,5 do 24 godine te 73 centimetra u struku. Visina nije određena. Pa djevojke, što čekate?

Komentari