Modni kutak Ane Kraš: Kambek majičica

galerija-images/Mjice za kolumnu Ane kras

Objavljeno: 05.10.2014. 18:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Majičice su odjevni predmet koji smo svi malo zaboravili tijekom posljednjih 10-tak godina. Zavladale su tunike i osvojile nas zajedno sa tajicama...

Ova kombinacija nam je postala jako ugodna pa smo majičice zaboravili, osim zakletih pobornika traperica (ili generacije koja je u 80-tima proživljavala svoje teen godine).

80-te su bile godine kad su traperice doživjele svoj vrhunac, koji se razvukao na 90-te, ali sa 00-tim godinama traperice padaju u zaborav a zajedno s njima i majičice. Polako majičice postaju tunike i započinje era tajica. Moda se stalno i sve brže mijenja.

Kako je to jedna od mojih opsesija a i posao, pratim ju i proučavam pa sam primjetila da su tunike još uvijek omiljene većini ali pošto žene žele a moda im daje uvijek nešto novo, majičice su odjevni predmet koji se polako vraća. Čak su se skratile i do iznad pupka te ovisno o građi tijela žene, postoje modeli na odabir. Majičica ima širih, užih, kraćih ili dužih... s tiskom i bez njega.

U ova krizna vremena su idealna stvarčica koju si možemo zguštati ili pokloniti... možda češće nego neki drugi odjevni predmet. Ovisno o poslu koji radite, možete odabrati njihov kroj, tisak ili ukras. Majičice mogu biti fine, možete ih nositi ispod sakoa ali možete i izraziti neko vaše mišljenje sa natpisom na njima.

Tu predlažem oprez jer ponekad neki natpisi mogu bit uvredljivi i vulgarni, tako da je važno obratiti pažnju što piše na majici.

Odaberite svoju majičicu prema vašim potrebama a natpis ili ukras prema vašem mišljenju...
{gallery}Mjice za kolumnu Ane kras{/gallery}

Komentari