Neno Belan: Odlično smo se zabavili u Varaždinu, a publika je tražila još

Piše: Alen Matušin

Objavljeno: 01.07.2014. 20:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: facebook/neno belan

Poznati hrvatski kantautor Neno Belan ove nedjelje je u Varaždinu u Maraschino Baru TTS Sport Centra održao koncert, na kojemu se, kako se ovih dana može čuti u gradu, publika odlično zabavila, a ništa manje nije se zabavio ni Belan sa Fiumensima na pozornici.

- Super je bilo. Veselo, raspoloženo, publika je na kraju tražila još. Mi smo se s njima isto odlično zabavili, tako da mogu reći da nam je bilo baš lijepo u Varaždinu - kaže Belan, kojemu je ljeto doba kada se najviše radi.

>>Koncert Nene Belana i Fiumensa u nedjelju u Maraschino Baru

- Ljeto je nama ustvari najradniji period u godini. Zbog sezone na moru svi traže nastupe, pa imamo jako puno posla. Za tri ljetna mjeseca odradimo koncerata koliko u onih ostalih devet.

Ono što publiku i posebno najvjernije fanove najviše zanima je, kada izlazi novi singl: - Uskoro. Singl će se zvati "Daj mi daj" i premijerno ćemo ga izvesti na Šibenskom festivalu u kolovozu. Na radiju će ga publika imati prilike čuti mjesec dana ranije - kaže Belan, kojemu je ovo bio - ni sam više ne zna koji nastup u baroknom gradu.

Komentari