Prvi ovogodišnji vikend nudi reprize dočeka, slijede i koncerti po svačijem ukusu

Objavljeno: 01.01.2016. 18:15

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 12:45

Foto: Facebook / ilustracija

Dok se neki još oporavljaju od novogodišnjeg tuluma, drugi već razmišljaju kamo će danas izaći. Izdvojili smo stoga glavna mjesta za izlaske i događaje koje možete posjetiti prvog vikenda u novoj godini, a posebnost su, ovog puta, koncerti... 

Reprize dočeka 

Što se tiče današnjih repriza, ovog petka uz zvukove RNB ritma prvi dan nove godine ponovno će se slaviti u Mea Culpi. Za dame je predviđena posebna akcija, 50% popusta na sva pića od 22 do 1 sat. U Rock Artu će danas glazbu puštati Deejay Žac i to latino-pop-dance hitove domaće i strane glabe. Za nešto mirniju atmosferu možete posjetiti i Lavru, Sax te My Way.

U subotu vas, već tradicionalno, u Barfly-u očekuje zagrebački Showtime bend predvođen Varaždincem Gordanom Peršijem - Gogom. Reprizu dočeka, također ove subote, priređuje i Smash Club u kojemu nastupaju Senzacija Band i MC Cromadda.

Rock u subotu, klasika u nedjelju 

Od 21h, ove subote, u Rogozu će se, uz podršku Koncertnog ureda Varaždin, okupiti dvadesetak prekaljenih varaždinskih rokera koji djeluju u više bendova. Bit će to prilika da uživamo u njihovim ponajboljim izvedbama poznatih rock i blues standarda koje slušamo od sedamdesetih godina prošlog stoljeća do danas. Na taj će se način, uz obilje dobre svirke, proslaviti rockerska Nova godina. Organizatori pozivaju sve da posjete jedinstveni glazbeni događaj ovom koji će oduševiti raznolikošću repertoara i izvedbi te na jednom mjestu okupiti veći broj muzičara svih generacija.

U nedjelju, 3. siječnja, održat će se novogodišnji koncert Varaždinskog kvarteta. Koncert počinje u 19.30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani HNK Varaždin te je ulaz slobodan za sve posjetitelje. Na tradicionalnom koncertu talentirani glazbenici razveselit će publiku obradama pop/rock/evergreen pjesama. Bez obzira odlučite li se ovaj hladni vikend provesti kod kuće ili izaći, kao i uvijek, eVaraždin želi vam dobar odmor i zabavu!

Komentari