Rad, zabava i iskustvo u jednom: Postanite voditelj Špancirfest TV-a!

Objavljeno: 25.07.2012. 13:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Špancirfest

Kao i prošle godine, Špancirfest će ponovo imati svoju „televiziju“. Svakog dana na 24sata TV-u emitirat će se reportaže s festivala koje će snimati ŠpancirfestTV ekipa. Da bi što kvalitetnije prenijeli ugođaj iz Varaždina, Špancirfest traži simpatičnu, vrckavu, spretnu i staloženu osobu koja će ove godine biti voditelj ŠpancirfestTV-a.

U potrazi za savršenim kandidatom, organizatori festivala odlučili su pozvati sve zainteresirane da sudjeluju u online audiciji. Sve što je potrebno učiniti je snimiti kratki video u kojem će se kandidat predstaviti, a potom poveznicu na taj video staviti ispod Špancirfestovog video poziva na YouTubeu.

Više informacija o pravilima i načinu prijave dostupno je na Facebook stranicama Špancirfesta i 24sata Tv-a te na njihovim web stranicama.

Natječaj će imati tri kruga. Kandidate koji prođu u drugi krug očekuje jednodnevni radni izlet u Varaždin sredinom kolovoza, a završni treći krug odvit će se u emisiji uživo u studiju 24sata TV-a. Među članovima žirija je i poznati televizijski voditelj i novinar Tihomir Ladišić.

Osoba koja dobije posao, kao voditelj na Špancirfestu bit će plaćena 3000 kuna, a bit će joj pokriveni i troškovi smještaja i obroci.

Nemojte propustiti ovu priliku. Prijavite se za najbolji posao ovog ljeta i provedite zadnji tjedan kolovoza na jedinstvenom festivalu u Varaždinu, na Špancirfestu!

Komentari