Nije potrebna prijava, 'došećite'

Stigao je i taj dan: Casting za Miss Varaždinske županije ove nedjelje u TTS-u

Objavljeno: 01.04.2016. 15:22

Zadnja izmjena: 03.04.2016. 18:05

Foto: Arhiva

Sve djevojke iz varaždinskog kraja koje žele započeti karijeru u svijetu ljepote ili se barem u tome okušati, približio se dan koji im može biti prvim korakom na putu do uspjeha. Naime, ove nedjelje 3. travnja s početkom u 15 sati u varaždinskom TTS-u održat će se casting za Miss Varaždinske županije.

Organizatorica izbora Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske Ratka Marković zadovoljna je odazivom djevojaka jer one joj se, kako ističe, javljaju svakog dana. Često ne znaju, kaže Ratka, da castingu mogu prisustvovati i samim dolaskom u nedjelju u TTS, dakle – bez prethodne prijave.

Sam izbor, kao što je već sada poznato, održat će se 23. travnja. No dok će se prilikom glavne večeri gledati ne samo lijepe crte lice i vitka linija, već i obrazovanje te znanje stranih jezika, ove nedjelje djevojke se mogu opustiti.

- Stavite lagani make up, kakvu kratku haljinicu ili uske hlače, nešto u čemu se osjećate dobro, visoku petu i zapamtite, samo ako ste svoje izgledat ćete najbolje – poručuje Ratka Marković, organizatorica i vlasnica licence.

Podsjećamo, visina nije određena, ali je uvjet za sve djevojke 73 centimetara u struku te dob između 17 i 24 godine. Završnu večer, kako smo već otkrili, vodit će zanimljiv voditeljski par Ivana Mišerić i Davor Garić.

Svim djevojakama želimo puno sreće, a naravno, kako je casting prošao moći ćete vidjeti na eVaraždinu!

Komentari