Tatjana Cameron Tajči turneju odgodila za proljeće

Objavljeno: 26.08.2011. 16:30

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: sutra.ba

Tajči je u svojoj službenoj obavijesti za medije na Facebooku izvijestila da će na turneju krenuti u proljeće sljedeće, a ne u listopadu ove godine, prenosi tportal.hr.

- Žao mi je zbog pomicanja termina turneje, ali publici dugujem pošteni povratak nakon dvadeset godina. Zato smo se odlučili na ovaj potez. Interes publike, mojih prijašnjih fanova, a i velikog dijela jedne cijele nove generacije koja me je iznenadila time što znaju i vole moje hit pjesme mi je dodatna motivacija da ne posustanem u želji da na ovoj planiranoj turneji pružim vrhunski glazbeno-scenski show - piše u službenom priopćenju za medije Tatjane Cameron Tajči.

Pjevačica je na turneju Ludujmo s dušom, zakazanu za listopad ove godine, odlučila krenuti tek na proljeće sljedeće godine.

Tajči kaže da je, s obzirom na ekonomsku situaciju u zemlji, željela da cijene ulaznica budu pristupačne za sve one koji ponovno žele čuti pjesme poput 'Hajde da ludujemo', 'Moj mali je opasan' ili 'Bube u glavi'.

- Zbog jako velikog budžeta cijele turneje, to u ovom trenutku ne bi bilo moguće, zato smo odlučili pričekati i pomaknuti turneju za proljeće 2012. godine - izjavila je pjevačica koja prije turneje planira objaviti nekoliko novih pjesama s američkim i hrvatskim glazbenicima, ali i starih hitova u novom ruhu.

Novi datumi koncerata bit će objavljeni uskoro.

izvor: tportal.hr

Komentari