Trevor Dahl stigao u Varažin! U utorak u Rogozu njegov prvi europski koncert!

Objavljeno: 26.10.2012. 11:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: varazdin.hr

Trevor Dahl, mlada američka glazbena nada, stigao je u Varaždin gdje će u utorak odraditi svoj prvi europski koncert ikad!

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš u Gradskoj vijećnici poželio je dobrodošlicu u Varaždinu Trevoru Dahlu, mladom američkom pjevaču i autoru koji je već poznato ime na američkoj glazbenoj sceni, a sada grabi i prema svjetskom vrhu.

Trevor upravo u Varaždinu započinje svoju prvu europsku turneju u sklopu koje će svirati u Rimu, Barceloni, Londonu i Parizu, a na koncertu u utorak (30. listopada) u varaždinskom Rogozu pridružit će mu se i Varaždinac Saša Maček, povremeni član Trevorovog pratećeg benda Plug in Stereo.

Mladi je Amerikanac, inače,  pulen jednog od najvećih svjetskih izdavača – Atlantic Recordsa, a njegov singl „ Oh Darling“ prodan je u 300 tisuća primjeraka, s više od 15 milijuna pregleda na You Tubeu.

Trevorov unpluged koncert u Rogozu odlična je prilika i za promociju varaždinske glazbene scene. S njim će nastupiti i Mel& the Mind Mills, Jam ritual i J.R. August.

Na prijemu su bili i čelnici Hrvatske udruge glazbenika Nenad Resnik i Hrvoje Horvatić i ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin Raymond Rojnik

Komentari