kaj bre?!

U Kino Gaj stiže stand-up show o hrvatsko-srpskim odnosima

Objavljeno: 26.11.2023. 08:50

Zadnja izmjena: 26.11.2023. 08:50

Foto: Studio Smijeha

Najgledaniji i najnagrađivaniji stand up show 'KAJ BRE?!' po drugi put stiže u Varaždin i to 29. studenog u Kino Gaj od 20 sati. 

Edukativni i nagrađivani show koji briše predrasude odlično je stand up prepucavanje, između Hrvatice i Srbina, simboličnog naziva “Kaj bre?!”.
Marina Orsag i Aleksandar Perišić u ovom se showu savršeno igraju sa problemima u hrvatsko-srpskim odnosima. Marina Orsag i Aleksandar Perišić su oboje bili u pionirima i samim time odrastali su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom stand up showu.

Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a kako je upravo humor najbolje oružje za borbu protiv toga, osmišljen je „KAJ BRE?!”. Show je oduševio publiku u puno gradova Hrvatske, Srbije i Austrije, a izveden je preko 100 puta u 7 godina izvođenja. Ulaznice su dostupne online putem servisa ulaznice.hr. Cijena ulaznica je 10€ u pretprodaji, 12€ na dan predstave.

Komentari