U Kinu Galerija tri dana zaredom nagrađivani film "Gangster te voli"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 06.02.2014. 16:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Nakon pretpremijere u kinu Grič, dokumentarni film Gangster te voli kreće u kina diljem Hrvatske, pa tako dolazi i u Kino Galerija.

Film je dobitnik nagrade publike na ZagrebDoxu, a govori o momcima iz Imotske krajine koji koliko god bili željni da pronađu životnu partnericu, ne žele Bugarku s djetetom.

Naime, Nedjeljko Babić bračni je posrednik. Prije 25 godina ostavio je posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je rođen – spajanju usamljenih muškaraca i žena. Brzo se proslavio, zahvaljujući uspješnosti, ali i svom zvučnom nadimku – Gangster.

Kada se Gangsteru za pomoć u pronalaženju muža obrati 35-godišnja Bugarka Maja, čini se da će njen slučaj biti vrlo jednostavan za riješiti.

No, činjenica da je Maja samohrana majka trogodišnjeg djeteta i strankinja, ovaj slučaj pretvara u Gangsterovu nemoguću misiju.

Njen slučaj razotkriva tragičnu apsurdnost patrijarhalnih muškaraca u modernom društvu: iako su usamljeni i nesretni, vlastite predrasude onemogućavaju ih da se promjene i ostvare ono što najviše žele.

Film se prikazuje u četvrtak, petak i subota, 6., 7. i 8. veljače u 19 sati.

Komentari