Legendarni "Vatrogasci" u Lepoglavi će zapaliti publiku na koncertu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 28.06.2014. 17:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Lepoglava.net

U petak, 4. srpnja, u 22 sata, na glavnoj će pozornici u Gradskom parku, u okviru ovogodišnjih Lepoglavskih dana, zasvirati jedinstveni Vatrogasci, bend koji je obradama pjesama drugih autora te njihovim parodiranjem, pretvarajući ih u narodnjačku glazbu, okupio brojne poklonike i vjernu publiku.

"Vatrogasac Mirko" prvi je u nizu hitova Vatrogasaca koji će se zasigurno pjevati i na koncertu u Lepoglavi, u okviru Lepoglavskih dana.
 
- Izvest ćemo 30-tak pjesama što garantira minimalno dva sata nastupa – najavio je lepoglavski koncert, ili kako Vatrogasci vole reći – vatrogasnu zabavu, Goran Borošak – Gugi, vokal Vatrogasaca.

- Neće nas omesti ni kiša, možda jedino ak budu sekire padale, ali imamo mi vatrogasne kacige. Ako nam na koncert dođu domaći vatrogasci s kacigama na glavi, možemo ih mijenjati ko sličice – rekao je Gugi zadovoljan što će s pozornice u Gradskom parku u Lepoglavi imati pogled i na lepoglavski vatrogasni dom.

Uz brojne hitove s njihovih 12 studijskih albuma, kao što su "Ritam iza denser", "Više-manje, manje više" i "Ženićutev", na koncertu će se moći ćuti i njihov novi glazbenik uradak.

- Odsvirat ćemo i novu pjesmu "Zemlja" koja, iako neki misle da ima, nema nikakve veze s današnjom situacijom u našoj zemlji – tajnovit je bio Gugi koji po dobrom pamti posljednji nastup u Lepoglavi.

A da li publiku 4. srpnja, na koncertu Vatrogasaca, ponovno očekuje dobra zabava i odlična atmosfera, Gugi je odgovorio kratko i jasno: „Naturlich“!

Je li govorio istinu najbolje je provjeriti, i pri tom se dobro zabaviti i opustiti, 4. srpnja (petak), od 22 sata, u Gradskom parku u Lepoglavi, na besplatnom koncertu Vatrogasaca odnosno na jedinstvenoj vatrogasnoj zabavi.

Komentari