Varaždinci će u subotu biciklirati od Korza do Trnovca

Objavljeno: 20.10.2014. 19:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - arhiva eVaraždin

U organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Varaždina i BD Sloga ove subote, 25. listopada održat će se tradicionalna, 15. po redu "Varaždinska biciklijada".

Okupljanje sudionika je u 9:30 sati na Trgu kralja Tomislava Varaždin (Korzo), a start biciklijade je u 10:00 sati. Nakon polaska s Korza, biciklijada će se voziti kroz Kućan Donji, Zbelavu, Trnovec, gdje je pod pokroviteljstvom Općine Trnovec Bartolovečki osigurana okrijepa za sudionike te podjela bonova za topli obrok.

Nakon Trnovca slijedi povratak u Varaždin na parkiralište Autoservisnog centra "ASC", gdje je organizirano druženje uz glazbu i igre za najmlađe. Osigurani su i topli obroci za sve sudionike, nagrade za najsretnije te reflektirajući prsluci i besplatna registracija bicikala za sve sudionike. Startnina za biciklijadu je također besplatna, a cijela dionica biciklijade osigurana je policijskom pratnjom.

- Pozivaju se svi Varaždinci, a posebno najmlađi, da se odazovu na "Varaždinsku biciklijadu"! Molimo roditelje da djeca do 16. godine starosti obavezno imaju na glavi biciklističke kacige - ističu organizatori.

Varaždinska biciklijada održava se uz pokroviteljstvo Autoservisnog centra d.d. Varaždin, trgovine biciklističkom opremom Keindl Sport Varaždin, Policijske uprave Varaždinske i Općine Trnovec Bartolovečki.

Komentari